Chlebíčky a jednohubky
Nejnovější články v kategorii
Jak udělat šunkovou pomazánku pokaždé jinak | recepty. Pomazánky se obvykle připravují jako studené pohoštění na jednohubky, chlebíčky nebo na svačinu…
Drobné masové kuličky, obvykle spíchnuté s nakládanou perlovou cibulkou, známe z rautových stolů připravovaných profesionály.…
Zdobená vejce, receptury 50201, 50202 a 50215. Zdobená vejce patří k velmi oblíbeným výrobkům studené kuchyně, které si rádi dáme ke svačině…
Rožmberský salát je jemný a delikátní. Připravuje se z kapra, což lze už z jeho názvu odvodit. Rožmberský salát lze podávat jako studený předkrm, lehč…
Obložená studená mísa je korunou slavnostního stolu. Připravit obloženou mísu, to není jen rozložit po podnose salám, sýr a kyselé okurky. Ale na druh…