Jak připravit tuňákovou pomazánku s hrubozrnnou hořčicí | recept
13. Říjen 2021
Jak připravit tuňákovou pomazánku s hrubozrnnou hořčicí | recept. Ať plnotučná či dijonská, ale do tuňákové pomazánky nezbytná - hořčice dodá pomazánce na výraznosti. A tak se stane i s méně ostrou, ale velice intenzivní hořčicí hrubozrnnou, která je obohacená o celá hořčičná semínka. Její příjemně křupavá konzistence pomazánku báječně oživí a zpestří.
Co je potřeba
- 250 ml tvarohu ve vaničce (tučný či polotučný)
- 2-3 lžíce majonézy
- 1 konzerva tuňáka – dle vaší chuti, lze v oleji i ve vlastní šťávě
- 1 malá cibule
- 2 kyselé okurky
- 1 - 2 lžíce hrubozrnné hořčice
- sůl a pepř na dochucení
Tipy
Pro odlehčenou verzi pomazánky přidejte místo tučného či polotučného tvarohu, tvaroh odtučněný, místo majonézy dochuťte zakysanou smetanou a přidejte tuňáka ve vlastní šťávě.
Další zajímavé články
Jak připravit rychlou krabí pomazánku z majonézy Yofresh | jednoduchý recept
Jak připravit rychlou krabí pomazánku z majonézy Yofresh | jednoduchý recept. Pomazánka, která je opravdu svěží, tedy fresh. Je totiž z Yofresh.…
Jak udělat pomazánku z čočky a červené řepy | nejlepší recept
Impozantní spojení nasládlé červené řepy s delikátní černou čočkou propůjčí této luštěninové pomazánce šťavnatost a nepřekonatelnou chuť. Zvláště…
Jak připravit krémovou tofu pomazánku se zelenou cibulkou | recept
Jak připravit krémovou tofu pomazánku se zelenou cibulkou | recept. S rostoucí oblibou sójových alternativ určitě oceníte i tuto jednoduchou a ry…
Jak připravit delikátní játrovou pomazánku s červeným vínem | recept
Jak připravit delikátní játrovou pomazánku s červeným vínem | recept. Výrazná vepřová játra jsou díky své intenzitě jedinečným základem nejen pro pašt…
Jak na bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem | recept
Jak na bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem | recept. Vkusné, elegantní a nápadité – právě takové je snoubení jemného másla s čerstvý…
Diskuze k článku