Masové kuličky s pikantní zeleninou
Drobné masové kuličky, obvykle spíchnuté s nakládanou perlovou cibulkou, známe z rautových stolů připravovaných profesionály. Ale nic nebrání připravit je i doma a doplnit podle své fantazie, a nebo podle stavu zásob ve spíži.
Masové kuličky jsou příjemným zpestření připravovaného pohoštění. Mohou doplnit nebo i zcela nahradit obligátní jednohubky či chlebíčky nebo tvořit součást studené mísy.
Příprava masových kuliček je snadná, rychlá a finančně nepříliš náročná.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Zdobená vejce: Ruské, pražské a vejce s pečínkovým závinem
Zdobená vejce, receptury 50201, 50202 a 50215. Zdobená vejce patří k velmi oblíbeným výrobkům studené kuchyně, které si rádi dáme ke svačině…
Rožmberský salát, receptura 50423
Rožmberský salát je jemný a delikátní. Připravuje se z kapra, což lze už z jeho názvu odvodit. Rožmberský salát lze podávat jako studený předkrm, lehč…
Jak na netradiční exotickou mrkvovou pomazánku
Na pohled tradiční, ovšem v chuti netradiční. Lehký nádech exotiky v mrkvové pomazánce překvapí, současně však zaujme a osloví. Nasládlá chu…
Jak udělat pomazánku s olomouckými tvarůžky |4 recepty
Olomoucké tvarůžky (syrečky) patří mezi zrající měkké sýry. Nejstarší zmínky o jejich výrobě se objevují už v 16. století. Vyráběly se podomácku v mno…
Jak připravit pestrý zeleninový salát s černou čočkou, řepou a slaným sýrem
Jak připravit pestrý zeleninový salát s černou čočkou, řepou a slaným sýrem. Plnohodnotný a rovněž tak i plně harmonický salát z čerstvých zelený…