Jak udělat pomazánky z uzené makrely | 3 recepty
Jak udělat pomazánky z uzené makrely | 3 recepty. Pomazánky z uzené makrely se vyplatí připravovat v klidu beze spěchu. Vybrat všechny kosti je trochu piplačka. Po odstranění páteře jich totiž v některých místech ještě dost zbyde. Když potom takovou drobnou kost přehlédnete a najdete ji až při konzumaci v hotové pomazánce je to dost nepříjemné a pokazí to celkový dojem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jednoduché pomazánky z tvarohu – 12 variant | rychlé recepty
Recepty na pomazánky z tvarohu, které jsme pro vás sepsali do jednoho článku, jsou z publikace staré téměř 65 let. Dříve lidé jedli skromněji a tak tv…
Jak udělat 4 druhy lahůdkových sýrových pomazánek | retro recepty
Retro recepty stále frčí, a proto jsme 4 z nich vybrali právě pro vás! Sýrové pomazánky, které roku 1960 byly velmi populární. Originální text, který…
Jak připravit pomazánku s křenem | 2 jednoduché recepty
Jak připravit pomazánku s křenem | 2 jednoduché recepty. Křen je vytrvalá mrazuvzdorná rostlina s chutnými dužinatými kořeny, které mají nejvyšší kval…
Jak připravit snadnou pomazánku s vejci a sýrem | recept
Jak připravit snadnou pomazánku s vejci a sýrem | recept. Pomazánku podle následujícího receptu můžete připravovat v mnoha různých obměnách. Zaměňujte…
Jak udělat salát z bílé ředkve, kuřecího masa a vajec | recept
Jak udělat salát z bílé ředkve, kuřecího masa a vajec | recept. Hodně neobvyklý a zajímavý salát nebo pomazánka z japonské bílé ředkve má i přes zdánl…