Jak udělat lahůdkovou huspeninu | retro recept
Jak udělat lahůdkovou huspeninu |retro recept. Tímto receptem navazuji na článek Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně. Receptura huspeniny má číslo 0735 a jedná se opět o předpis, který byl dříve závazný pro všechny výrobce. Množství je uvedeno v „čisté“ hmotnosti (bez kostí) a vyrobíte z něj 10 kg hotové huspeniny. V domácích podmínkách si upravte množství podle vlastní potřeby.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně | recept
Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně | recept. Recept na aspik je uveden v publikaci Normy studené kuchyně vydané v roce 1958. Receptu…
Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept
Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept. Červená řepa zažívá obrovskou renesanci. Už není jen nenáviděnou přílohou k rizotu ve školní jíd…
Jak na majonézový retro salát z párků a sýru | recept
Jak na majonézový retro salát z párků a sýru | recept. Labužnická pochoutka z dob, kdy salátům vládla majonéza a zdravá strava bylo cizí slovo. O…
Švédská pomazánka, zdravá delikatesa pro pravé labužníky
Švédská pomazánka, receptura ČSN 50439. Švédská pomazánka se připravuje z tvarohu, másla a tresčích jater, která jí dodávají delikátní…
Jak připravit vlašský salát s vejci | retro recept
Jak připravit vlašský salát s vejci | retro recept. Tento druh salátu budou pamatovat zejména dříve narození. Je to originální receptura z Norem stude…