Jak udělat cizrnovou pomazánku s avokádem | recept
Jak udělat cizrnovou pomazánku s avokádem | recept. Cizrna (římský hrách) je luštěnina s příjemnou oříškovo-máslovou chutí. Je běžně dostupná v suchém stavu nebo konzervovaná, již uvařená. Konzerva šetří čas a práci, ale chuť doma připravené cizrny je mnohem lepší. Proto doporučuji cizrnu vařit ve větším množství a zbytek zamrazit na příště. Rozmražená je za chvilku a neliší se od čerstvě uvařené. Cizrna se uplatní v mnoha receptech, my vám nabízíme k vyzkoušení zdravou pomazánku na pečivo.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na krémově jemnou avokádovou pomazánku s vejci | recept
Jak na krémově jemnou avokádovou pomazánku s vejci | recept. Avokádo je, vzhledem ke své krémové struktuře, pro přípravu pomazánek doslova jako s…
Jak připravit pomazánky z pórku | recepty
Jak připravit pomazánky z pórku | recepty. Pórek je cibulová zelenina, která obsahuje éterické oleje s obsahem síry. Dodávají mu jeho typické aroma a…
Jak udělat pomazánku s muchomůrkou růžovkou | recept z hub
Jak udělat pomazánku s muchomůrkou růžovkou | recept z hub. Vítaným zpestřením sortimentu pomazánek jsou ty s přídavkem čerstvých hub. Zkuste ve…
Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept
Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept. Červená řepa zažívá obrovskou renesanci. Už není jen nenáviděnou přílohou k rizotu ve školní jíd…
Jak připravit pomazánku z hermelínu | recepty
Jak připravit pomazánku z hermelínu | recepty. Hermelín patří v oblibě v české kuchyni na jedno z prvních míst. Má spoustu možností využití. Na předkr…