Jak připravit pomazánky z Lučiny | recepty z čerstvého sýru
Jak připravit pomazánky z Lučiny | recepty z čerstvého sýru. Lučina se hodí díky čisté, mléčně nakyslé chuti k přípravě mnoha druhů sladkých i slaných pomazánek. Je lehce stravitelná, proto ji často zařazujeme do jídelníčku dětem, nemocným nebo starším lidem. V článku nabízím pět receptů, dva slané a tři sladké. Lučina se dá zaměnit za sýr Gervais.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit pomazánku z hermelínu | recepty
Jak připravit pomazánku z hermelínu | recepty. Hermelín patří v oblibě v české kuchyni na jedno z prvních míst. Má spoustu možností využití. Na předkr…
Jak připravit snadnou pomazánku s vejci a sýrem | recept
Jak připravit snadnou pomazánku s vejci a sýrem | recept. Pomazánku podle následujícího receptu můžete připravovat v mnoha různých obměnách. Zaměňujte…
Jak udělat žampionovou pomazánku s plísňovým sýrem | recept
Jak udělat žampionovou pomazánku s plísňovým sýrem | recept. Jednoduchá a chutná pomazánka ze žampionů a plísňového sýra se hodí k namazání veky na ch…
Jak připravit pomazánky z měkkého tvarohu | recepty
Jak připravit pomazánky z měkkého tvarohu | recepty. Tvaroh je nepostradatelná součást studené i teplé kuchyně. Hodí se do moučníků, pomazánek, krémů,…
Jak připravit íránskou sýrovou pomazánku | recept
Jak připravit íránskou sýrovou pomazánku | recept. Až nebývale jednoduché spojení sýrů a koření dá za vznik netradiční pomazánce. K úspěchu…