Jak připravit delikátní játrovou pomazánku s červeným vínem | recept
Jak připravit delikátní játrovou pomazánku s červeným vínem | recept. Výrazná vepřová játra jsou díky své intenzitě jedinečným základem nejen pro paštiky, ale i pro pomazánky. Jako například u této, v níž je jejich specifická chuť obohacena o jemný kečup a rajčatový protlak, jež se spolu s červeným vínem, česnekem a aromatickým kořením zaslouží o nevšední, překvapivě šťavnatou a příjemně lehkou pomazánku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit snadnou pomazánku s vejci a sýrem | recept
Jak připravit snadnou pomazánku s vejci a sýrem | recept. Pomazánku podle následujícího receptu můžete připravovat v mnoha různých obměnách. Zaměňujte…
Jak udělat šunkovou pomazánku pokaždé jinak | recepty
Jak udělat šunkovou pomazánku pokaždé jinak | recepty. Pomazánky se obvykle připravují jako studené pohoštění na jednohubky, chlebíčky nebo na svačinu…
Jak připravit krémovou tofu pomazánku se zelenou cibulkou | recept
Jak připravit krémovou tofu pomazánku se zelenou cibulkou | recept. S rostoucí oblibou sójových alternativ určitě oceníte i tuto jednoduchou a ry…
Jak připravit fazolový salát se salámem a kyselou okurkou | recept
Jak připravit fazolový salát se salámem a kyselou okurkou | recept. Sytý, řízný a poctivý. Právě takový je salát z bílých fazolí, měkkého salámu…
Jak připravit íránskou sýrovou pomazánku | recept
Jak připravit íránskou sýrovou pomazánku | recept. Až nebývale jednoduché spojení sýrů a koření dá za vznik netradiční pomazánce. K úspěchu…