Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit chutné domácí bylinkové máslo | recept

Jak připravit chutné domácí bylinkové máslo | recept

Jak připravit chutné domácí bylinkové máslo | recept. Sezona sklizně úrody ze zahrádky vrcholí a neměli bychom zapomenout na sklizeň bylinek, dají se různě využít. Dodají chuť různým pokrmům. Jednou z možností jejich využití je výroba bylinkového másla. Výborně chutná na rozpečené bagetě, bramborách, ale také na grilovaném masu nebo pečené rybě.

Můžeme z něj utvořit  pomocí potravinářské folie váleček a po ztuhnutí krájet ozdobným nožem na plátky. Pro pozdější potřebu ho nechte ztuhnout v ozdobných tvořítkách (např. na vánoční cukroví) a po vyklepnutí skladujte v mrazničce v pevně uzavřeném sáčku nebo dóze s víkem.

Několik osvědčených tipů vám nabízím v článku.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit pomazánku z hub | recept
Jak připravit pomazánku z hub | recept
Jak připravit pomazánku z hub | recept. Není asi nic příjemnějšího než procházka v lese s bonusem v podobě plného košíku hub. A člověk hned přemýšlí,…