Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept
Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept. Červená řepa zažívá obrovskou renesanci. Už není jen nenáviděnou přílohou k rizotu ve školní jídelně. Řepa je výborná ve slaných pokrmech i sladkých dezertech. V našem dnešním receptu si ukážeme, jak z ní jednoduše vytvořit výbornou pomazánku, která se bude hodit nejen pro hosty, ale poslouží i coby vynikající a především zdravá večeře nebo svačina.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat cizrnovou pomazánku s avokádem | recept
Jak udělat cizrnovou pomazánku s avokádem | recept. Cizrna (římský hrách) je luštěnina s příjemnou oříškovo-máslovou chutí. Je běžně dostupná v suchém…
Jak připravit pomazánky z pórku | recepty
Jak připravit pomazánky z pórku | recepty. Pórek je cibulová zelenina, která obsahuje éterické oleje s obsahem síry. Dodávají mu jeho typické aroma a…
Jak připravit pomazánku z hub | recept
Jak připravit pomazánku z hub | recept. Není asi nic příjemnějšího než procházka v lese s bonusem v podobě plného košíku hub. A člověk hned přemýšlí,…
Jak udělat pomazánku s muchomůrkou růžovkou | recept z hub
Jak udělat pomazánku s muchomůrkou růžovkou | recept z hub. Vítaným zpestřením sortimentu pomazánek jsou ty s přídavkem čerstvých hub. Zkuste ve…
Jak udělat pomazánku z čočky a červené řepy | nejlepší recept
Impozantní spojení nasládlé červené řepy s delikátní černou čočkou propůjčí této luštěninové pomazánce šťavnatost a nepřekonatelnou chuť. Zvláště…