Jak na krémově jemnou avokádovou pomazánku s vejci | recept
Jak na krémově jemnou avokádovou pomazánku s vejci | recept. Avokádo je, vzhledem ke své krémové struktuře, pro přípravu pomazánek doslova jako stvořené. V této pomazánce je jeho krémovost ještě navíc podpořena smetanovým sýrem a vajíčky, které vytvoří dokonale jemný základ pro následně přidanou pikantní hořčici a říznou červenou cibuli.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat cizrnovou pomazánku s avokádem | recept
Jak udělat cizrnovou pomazánku s avokádem | recept. Cizrna (římský hrách) je luštěnina s příjemnou oříškovo-máslovou chutí. Je běžně dostupná v suchém…
Jak připravit delikátní játrovou pomazánku s červeným vínem | recept
Jak připravit delikátní játrovou pomazánku s červeným vínem | recept. Výrazná vepřová játra jsou díky své intenzitě jedinečným základem nejen pro pašt…
Jak udělat pomazánku z čočky a červené řepy | nejlepší recept
Impozantní spojení nasládlé červené řepy s delikátní černou čočkou propůjčí této luštěninové pomazánce šťavnatost a nepřekonatelnou chuť. Zvláště…
Jak připravit krémovou tofu pomazánku se zelenou cibulkou | recept
Jak připravit krémovou tofu pomazánku se zelenou cibulkou | recept. S rostoucí oblibou sójových alternativ určitě oceníte i tuto jednoduchou a ry…
Jak připravit fazolový salát se salámem a kyselou okurkou | recept
Jak připravit fazolový salát se salámem a kyselou okurkou | recept. Sytý, řízný a poctivý. Právě takový je salát z bílých fazolí, měkkého salámu…