Jste zde

Chlebíčky a jednohubky

Masové kuličky s pikantní zeleninou

Drobné masové kuličky, obvykle spíchnuté s nakládanou perlovou cibulkou, známe z rautových stolů připravovaných profesionály. Ale nic nebrání připravit je i doma a doplnit podle své fantazie, a nebo podle stavu zásob ve spíži. Masové kuličky jsou příjemným zpestření připravovaného pohoštění. Mohou...

Zdobená vejce: Ruské, pražské a vejce s pečínkovým závinem

Zdobená vejce, receptury 50201, 50202 a 50215. Zdobená vejce patří k velmi oblíbeným výrobkům studené kuchyně, které si rádi dáme ke svačině, jako slavnostní studený předkrm, a nebo i jen tak – z mlsné chuti. Pohostit koupeným zdobeným vejcem větší společnost, to už je citelný zásah do peněženky. ...

Rožmberský salát, receptura 50423

Rožmberský salát je jemný a delikátní. Připravuje se z kapra, což lze už z jeho názvu odvodit. Rožmberský salát lze podávat jako studený předkrm, lehčí večeři, a nebo jej můžeme použít při výrobě obložených chlebíčků.

Jak udělat sváteční studené obložené mísy. Recepty a inspirace

Obložená studená mísa je korunou slavnostního stolu. Připravit obloženou mísu, to není jen rozložit po podnose salám, sýr a kyselé okurky. Ale na druhou stranu – obložená mísa se nutně nemusí skládat z delikates s trojcifernou nákupní cenou. Těm, kteří nemají moc zkušeností s přípravou studených...